ETUSIVU YRITYS MYYMÄLÄ TUOTTEET TARJOUKSET SÄHKÖTYÖT REFERENSSIT RAHOITUS LINKIT YHTEYDET

<< TAKAISIN

HISTORIA

Sähkö - Hänninen Oy perustettiin Pattijoella 1983 Sähköurakoitsija O. Hänninen & Co toiminimellä. Aluksi yritys oli pieni kahden hengen yritys eikä sillä ollut omaa toimipaikkaa vaan töihin lähdettiin kotoa käsin, työhuoneen toimiessa sekä suunnitteluhuoneena että toimistona. Yrityksen laajentuessa ja työntekijöiden määrän kasvaessa rakennettiin 1986 'firmalle' oma halli Pattijoelle, jossa oli sekä sähkötarvikepuoli että toimistotilat. Yrityksellä oli nyt myös kotipaikka.

Vuosi 1991 oli yksi yrityksen käännekohdista. Samaan aikaan, kun monet yritykset jäivät laman kouriin, ostettiin Raahesta halli, jonka yhteyteen tehtiin myymälätilat. Sähkötöiden lisäksi mukaan tulivat rakentaminen ja saneeraustyöt. Yrityksen verstaalla alettiin myös tehdä keittiökalusteiden kokoamista asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myymälässä myyntiartikkelina ovat olleet alusta lähtien valaisimet, pienkoneet ja kodinkoneet. Alkuvaiheessa myytiin myös elektroniikkaa kuten televisioita ja nauhureita. Nykyisin myyntiartikkeleihin kuuluu vain radioita ja digibokseja. Muutaman vuoden ajan myös kokeiltiin valaisinmyymälän pitoa Raahen keskustassa, mutta laajennuksen jälkeen valaisinmyynti palasi takaisin yrityksen päätiloihin.

Uudelle vuosituhannelle saavuttaessa toiminta sai taas uuden piirteen, kun vesi- ja homevauriot puhuttivat asunnonostajia ja -omistajia, yritys hankki käyttöönsä kosteusmittauslaitteen ja koulutuksen siihen. Ensimmäisen vuosikymmenen käydessä kohti loppua kosteuskartoituksia tehdään edelleen viikoittain ja Sähkö- Hännisen saneeraus- ja rakennuspuolen työntekijät ovat hyvin työllistettyjä 'vahinkojen korjaamisissa'. Sähkömiehiä työllistää edessä oleva digiaikaan siirtyminen, kuluttajien kamppaillessa kanavien näkyvyysongelmien kanssa.


Sähkö-Hänninen Oy   |    Pajuniityntie 26, 92120 Raahe   |    Puh: 08-2118 400   |    Fax: 08-2118 419   |    E-mail: sahko-hanninen@sahko-hanninen.fi

Avoinna: arkisin 9-17 la 10-14


designed by visible image 2008