ETUSIVU YRITYS MYYMÄLÄ TUOTTEET TARJOUKSET SÄHKÖTYÖT REFERENSSIT RAHOITUS LINKIT YHTEYDET

HISTORIA >>

Kohta 25-vuotisen yrityshistoriamme aikana olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja yksityisiä ja julkisia sähköistyskohteita kuten asuntoja, liikehuoneistoja, kouluja, pankkeja, palvelutaloja ja teollisuusrakennuksia. Sähköurakoiden lisäksi teemme keikkatöitä valaisimen asennuksista antennitöihin. Lisäksi teemme liikkeessämme pieniä sähkötöitä kuten vaihdamme vioittuneen johdon tai asennamme katkaisimen. Vuosien saatossa yrityksemme on laajentunut ja toimintamme käsittää nyt myös teleurakoinnin, rakennus- ja saneeraustoiminnan sekä vesivahinkojen korjauksen.

Yrityksemme on monipuolinen sähköalanliike, josta kuluttajat voivat ostaa sähkötarvikkeiden lisäksi kodinkoneita, elektroniikkaa ja valaisimia runsaasta valikoimasta. Yrityksen omalla verstaalla kootaan keittiöremontin haluaville mittatilauskaapistot, palveluun kuuluu myös asennus. Keittiön kodinkoneista kannattaa kysyä pakettitarjous.

Sähkö- Hänninen Oy kuuluu valtakunnalliseen Elektria- ketjuun. Yritys on oikeutettu tekemään sähköturvallisuuslain (410/96) 8 §:n mukaisia kaikkia sähkötöitä(ryhmä S1) lukuun ottamatta hissipätevyyden edellyttämiä töitä . Yrityksellä on myös oikeus rakentaa ja ylläpitää yhteisantennijärjestelmiä (urakointiluokka TA). Sähkö- Hänninen Oy kuuluu Suomen Sähkö- Ja Teleurakoitsijaliitto ry:n sekä Suomen Yrittäjät ry:n.

Sähkö-Hänninen Oy työllistää sesongista riippuen 5-10 sähkömiestä, 2-4 saneeraus- ja rakennuspuolen ammattilaista sekä toimistossa toimitusjohtajan lisäksi 2 toimistotyöntekijää ja myymälässä valaisinmyyjän sekä asennustarvikemyyjän. Ruuhka-aikoina kuten joulun alla myymälässä on kiireapulaisia. Lisäksi yritys mahdollistaa sähköasentaja-opiskelijoille työharjoittelupaikkoja.

Myymälässä keskitymme laatuun ja korkeluokkaisiin merkkituotteisiin sekä asiakaspalveluun.Mitä ei löydy meiltä hyllystä tilataan asiakkaalle mahdollisimman pian.


Sähkö-Hänninen Oy   |    Pajuniityntie 26, 92120 Raahe   |    Puh: 08-2118 400   |    Fax: 08-2118 419   |    E-mail: sahko-hanninen@sahko-hanninen.fi

Avoinna: arkisin 9-17 la 10-14


designed by visible image 2008